Skip links

Средно гимназиско образование

Формулар за поднесување на видео лекции

Добредојдовте на формуларот за поднесување на видео лекции за основно образование на платформата ЕДУИНО.

Ве замолуваме формуларот подолу да го пополните на истиот наставен јазик на кој се подготвени видео лекциите.

Напомена: Еден формулар се пополнува за една снимена видео лекција. За оние професори кои снимиле повеќе од една видео лекција, задолжително е поднесување на нов формулар.

[ninja_form id=10]

Со притискање на „Испратете“ целосно сте ја поднеле вашата видео лекција. Ви благодариме!