Blog and Social

See what’s happening around SmartUp

Tags
Јавен повик за изведба на вело паркинг решението „Велоштад“

Јавен повик за изведба на вело паркинг решението „Велоштад“

Здружението на граѓани СМАРТ АП – Лабораторија за социјални иновации Скопје ги поканува заинтересираните компании да достават