Skip links

Category: Opportunities / Calls

Повик за компании за техничка изработка на професионален курс за наставници

Повик за компании за техничка изработка на професионален курс за наставници

in Tags
Рок за доставување на понуда: 28 декември 2021, 16 часот Договорна организација: СмартАп Лабораторија за социјални иновации СмартАп Лабораторија за социјални иновации е невладина организација која работи во областите на образование, климатски промени и иновации во јавниот сектор. Нашата работа се одликува со интердисциплинарен пристап,
Специјалист за социјални медиуми

Специјалист за социјални медиуми

in Tags
СмартАп – Лабораторија за социјални иновации Скопје објавува оглас за: Специјалист за социјални медиуми СмартАп, Лабораторијата за социјални иновации Скопје, има потреба од нов член на тимот кој ќе биде задолжен за објавите на нашите канали на социјалните медиуми. Кои ќе бидат одговорностите на специјалистот
Call for proposals: Design and Development of educational games and their integration with the Eduino platform

Call for proposals: Design and Development of educational games and their integration with the Eduino platform

in Tags
CONTRACTING ORGANISAITON: SMARTUP SmartUp acts as an eco-system builder connecting different stakeholders to promote and develop social innovation thus building a society that is socially, environmentally and economically sustainable. SmartUp is established with a mission to catalyze social innovation in the country and the region.
Call for Marketing Services for Promotional Activities and Logistical Assistance

Call for Marketing Services for Promotional Activities and Logistical Assistance

in Tags
CONTRACTING ORGANISATION: SMARTUP SmartUp acts as an eco-system builder connecting different stakeholders to promote and develop social innovation thus building a society that is socially, environmentally and economically sustainable. SmartUp is established with a mission to catalyze social innovation in the country and the region.
Оглас за агент за техничка поддршка на е-услуги

Оглас за агент за техничка поддршка на е-услуги

in Tags

СмартАп – Лабораторија за социјални иновации Скопје објавува оглас за Агент за техничка поддршка на е-услуги во склоп на проектот „Инклузивна и успешна дигитална трансформација за сите- ДИЏИТ АЛЛ“, со цел поддршка на граѓаните во поднесување на електронски апликации до Град Скопје. Цел и одговорност

Оглас за маркетинг консултант

Оглас за маркетинг консултант

in Tags

СмартАп – Лабораторија за социјални иновации Скопје објавува оглас за ангажирање на маркетинг консултант, во склоп на проектот „Создавање средина што овозможува подобрување на квалитетот на наставата и учењето преку ко-креирање и иновации“, со цел развој, промоција и комуникација за веб-платформа за образование. Маркетинг консултантот

Call for proposals: Video development, shooting and production for the project activity “EDUINO Ambassadors – Initiative to affirm the contribution of the most dedicated teachers”

Call for proposals: Video development, shooting and production for the project activity “EDUINO Ambassadors – Initiative to affirm the contribution of the most dedicated teachers”

in Tags
CONTRACTING ORGANIZATION: SMARTUP – SOCIAL INNOVATION LAB SKOPJE The non-governmental organization SmartUp – Social Innovation Lab Skopje acts as an eco-system builder connecting different stakeholders to promote and develop social innovation thus building a society that is socially, environmentally and economically sustainable. SmartUp is established
Call for proposals: System for EDUINO certificates

Call for proposals: System for EDUINO certificates

in Tags

CONTRACTING ORGANIZATION: SMARTUP – SOCIAL INNOVATION LAB SKOPJE  The non-governmental organization SmartUp – Social Innovation Lab Skopje acts as an eco-system builder connecting different stakeholders to promote and develop social innovation thus building a society that is socially, environmentally, and economically sustainable. SmartUp is established with a mission to

Call for Consultancy services for Public Investment, Fiscal Decentralization and Impact Assessment

Call for Consultancy services for Public Investment, Fiscal Decentralization and Impact Assessment

in Tags

CONTRACTING ORGANISATION: SMARTUP SmartUp acts as an eco-system builder connecting different stakeholders to promote and develop social innovation thus building a society that is socially, environmentally and economically sustainable. SmartUp is established with a mission to catalyze social innovation in the country and the region.

Оглас за административен асистент

Оглас за административен асистент

in Tags

СмартАп – Лабораторија за социјални иновации Скопје објавува оглас за: Административен асистент. СмартАп, Лабораторијата за социјални иновации Скопје, има потреба од нов член во тимот кој ќе се придружи на организацијата и ќе помогне во административните, финансиските и организациските задачи при работењето. Цел и одговорност