Skip links

Повик за графички дизајнери и илустратори #Inno4Edu

СмартАп – Лабораторија за социјални иновации организира работилницата – „Креирај едукативни активности за најмладите” како дел од проектот #Inno4Edu „Создавање средина што овозможува подобрување на квалитетот на наставата и учењето преку ко-креирање и иновации“.

За оваа цел, ги покануваме сите графички дизајнери и илустратори кои сакаат визуелното да ги претставуват едукативните активности кои ќе се изработуваат на оваа дводневна работилница од страна на воспитувачи и наставници, која ќе се оддржи од 15ти до 16ти ноември во хотел Порта, Скопје.

Leave a comment